През уикенда феновете на тениса ще научат името на новия

...
През уикенда феновете на тениса ще научат името на новия
Коментари Харесай

Тенис, футбол и MotoGP по MAX Sport през уикенда

През уикенда почитателите на тениса ще научат името на новия първенец от следващия ATP Masters 1000 шампионат за сезона – този в Монреал. След като Новак Джокович и Роджър Федерер взеха решение да пропуснат конкуренцията, огромният любимец за оценката остана испанецът Рафаел Надал. Рафа ще се опита да отбрани купата си, която завоюва преди 12 месеца, когато конкуренцията се организира на кортовете в Торонто. Българската звезда Григор Димитров също взе присъединяване в конкуренцията, само че отпадна в първия си мач след загуба с 4:6, 4:6 от Стан Вавринка. Полуфиналите на ATP Masters 1000 шампионата в Монреал са в събота против неделя от 22:00 и от 03:00 часа, а финалът в неделя вечер от 23:00 часа, като всички дуели ще се излъчат директно по MAX Sport 1.

Началото на новия сезон в холандската Ередивизи сервира много изненади, откакто и трите гранда – Аякс, ПСВ Айндховен и Фейенорд, записаха равенства в дебютните си дуели. Стартът на директните излъчвания от втория кръг ще бъде даден в събота със конфликта сред Аякс и Емен. Мачът стартира в 19:30 часа и ще се излъчи директно по MAX Sport 1. Домакините от Амстердам ще се опитат да защитят купата си, която завоюваха след яростна гонитба с ПСВ Айндховен през миналия сезон и макар продажбата на огромните си звезди Матайс де Лихт в Ювентус и Френки де Йонг в Барселона.  В съботната вечер от 21:45 ч., само че по MAX Sport 2, другият огромен любимец за купата ПСВ Айндховен посреща АДО Ден Хааг. Третият гранд от Ниската земя – Фейенорд, има привидно най-трудната задача във втория кръг. Тимът от Ротердам ще гони трите точки при гостуването си на Хееренвеен. Мачът е в неделя от 15:30 часа и ще се излъчва директно по MAX Sport 2.
Освен футболни и тенис страсти, спортните канали на А1 ще предложат на почитателите и доста адреналин с следващия старт от Световния шампионат по мотоциклетизъм за Гран при на Австрия. Защитаващият купата си в клас MotoGP Марк Маркес ще преследва 7-и триумф от началото на сезона. Най-близкият му преследвач – Андреа Довициозо – ще опита да заличи част от преднина на испанеца в генералното класиране, която сега е 63 точки. Развръзката на борбата за трофея от Голямата премия на Австрия в MotoGP ще се излъчи директно в неделя от 14:25 часа по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР