През тази седмица Григор Димитров бележи скок с една позиция

...
През тази седмица Григор Димитров бележи скок с една позиция
Коментари Харесай

Гришо с позиция напред, предстои ключова седмица за ранкинга му

През тази седмица Григор Димитров бележи скок с една позиция в международната класация, в която сега е №28.  През миналите 7 дни българинът не участваше в шампионат, а напредването напред се дължи на спада с 4 места за Ришар Гаске, написа " Гонг ".

``
реклама

Григор е с актив 1300 точки като с толкоз е и 27-ият Пабло Кареньо Буста. Като цяло тенисистите към Димитров са със сходни активи. Проблемът за българина обаче се крие в това, че през тази седмица има да пази 360 точки от достигнатия полуфинал в Монте Карло преди година. За наша наслада той към този момент стартира с победа, само че тя му носи единствено 45 точки. Това значи, че едно отпадане в някой от идващите два стадия може да докара до проваляне отвън топ 40.

В топ 20 на ранглистата промени няма. Няма и съществени промени за другите българи в АТР ранглистата. Димитър Кузманов е №324, Александър Лазов е №476, а Александър Лазаров е под №483.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР