През тази година, BMW отбелязва 50 години автомобилно производство в

...
През тази година, BMW отбелязва 50 години автомобилно производство в
Коментари Харесай

BMW отчете 50 години производство в Динголфинг

През тази година, BMW отбелязва 50 години автомобилно произвеждане в най-голямото си оборудване на територията на Европа- заводът на марката в Динголфинг.

От BMW споделят, че през последните пет десетилетия, в Динголфинг са създадени 12 000 000 автомобила, което съгласно калкулациите на компанията се равнява на по един съединен автомобил на всеки 60 секунди, с начало BMW 520. Петата серия продължава да бъде главен модел за марката в комплекса, като производството й се равнява на съвсем 66% от общото такова на оборудването.

През годините обаче, на поточните линии на завода в Динголфинг се качват от ден на ден и повече коли, като сега портфолиото включва 4 Series, 5 Series, 6 Series, 7 Series и 8 Series, както и iX и оферти на BMW M.

В Динголфинг BMW създава освен свои " общоприети " модели, само че също по този начин и специфични планове, включително 99-те представителя на BMW 8 Series, основани от Джеф Куунс, топ предлагането BMW 3.0 CSL, както и първата по рода си бронирана напълно електрическа първокласна кола .

По отношение на бъдещето на завода си в Динголфинг, от BMW чакат към 40% от създадените в комплекса през идната година коли да бъдат с напълно електрическа задвижваща система. " Уверен съм, че индустриалните размери ще се покачат до над 300 000 единици през идната година, откакто цялото семейство на 5 Series стане налично ", разяснява Кристоф Шрьодер, шеф на оборудването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР