През следващото денонощие над страната ще има значителна средна и

...
През следващото денонощие над страната ще има значителна средна и
Коментари Харесай

Пак мъгла по морето и утре

През идващото денонощие над страната ще има забележителна междинна и висока облачност, а в низините и котловините ще има мъгли или ниска облачност, които в Дунавската низина ще се задържат още веднъж през целия ден и там ще остане най-студено. Ще бъде безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред минус 7° и минус 2°, в крайните югозападни региони и по Черноморието – малко над нулата. Максимални - сред 4° и 9°, в Дунавската низина минус 3° - 0°.

Над планините ще има забележителна междинна и висока облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 6°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието ще има мъгли или ниска облачност. В следобедните часове ще има краткотрайно усъвършенстване на видимостта и понижение на облачността. Ще духа слаб вятър, най-вече от северозапад. Максимални температури на въздуха: 7°-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР