През седмицата ловецът на бежанци Динко Вълев нападна мним просяк,

...
През седмицата ловецът на бежанци Динко Вълев нападна мним просяк,
Коментари Харесай

Бургазлии за тартора на просяците: Всеки му изкарва до 400 лв. на ден!

През седмицата ловецът на бежанци Динко Вълев атакува привиден бедняк, който се прави на недъгав, с цел да желае лепта. След ареста на Динко за безчинство, се стигна и до още един - този на посочения съгласно полицията за главатар на просяците в Бургас - 58-годишният Бяндо Милев.

" Извършвал е дейности по намирането на три обособени лица, след което им е дал жилището си в град Бургас. Целта му е била тези трима мъже да бъдат употребявани за милостиня, без значение от тяхното единодушие. Престъплението е осъществено при изискванията на рисков рецидив посредством получавенот на облаги ", твърди Зорница Щърбева, прокурор.

Нова тв разкри жилището на Бяндо в Бургас. Той живее в къща в бургаския квартал " Акациите ". Купил я преди няколко години. Съседите му знаят с какво се занимава и по какъв начин склонява хората да просят.

" Той и да ме кара, аз няма в никакъв случай да отида. Аз съм млада жена и мога да работя ", твърди Донка, съседка.



Не всички съседи на Бяндо обаче имат храброст да застанат с лицата си и да описват. Мъж ни споделя за един от просяците на Бяндо, който бе обичай от Динко Вълев.

" На един магазин работи и е удовлетворен. По 300-400 лв. дневно. Постоянно беше тук. Даже съм идвал тук, у тях, а той вътре лежеше, спеше непрекъснато ", споделя съгражданин на Бяндо.

Мнимият неработоспособен печелел сред 50 и 300 лв. дневно според от мястото, на което търсел лепта от туристи и възрастни хора. Обхождал цялото Черноморие, а Бяндо планувал да нарежда служащи както във Варна, по този начин и в Германия, описват локалните.

Най-младият бедняк носел и пари от обири, които поделяли с Бяндо. Той бил подготвян да бъде изведен в чужбина. В досъдебното произвеждане и от показанията на трима от просяците излиза наяве, че имали спогодба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР