Фолкпевицата Роксана обяви, че влиза в политиката. Тя се кандидатира

...
Фолкпевицата Роксана обяви, че влиза в политиката. Тя се кандидатира
Коментари Харесай

Попфолк звезда се кандидатира за депутат

Фолкпевицата Роксана разгласи, че влиза в политиката. Тя се кандидатира за народен представител от партията на Радостин Василев " МЕЧ ".
 
 Роксана Българска телеграфна агенция
Чалга звездата ще води две листи - в Пазарджик и в Монтана. Антоанета Линкова , както е същинското име на Роксана, е от ромски генезис. Псевдонимът й е даден от Слави Трифонов, който поставя начало на професионалната й кариера след негово риалити.

" Аз съм българка с етнически генезис . Това не ме прави по-малко българка от никой. Тук съм, тъй като интеграцията, за която се приказва от 30 години би трябвало да проработи ", съобщи кандидат-депутатът.



Певицата акцентира, че желае да " вдъхне религия на ромския етнос, да ги накара да работят и да се трансформират ".

" Искам да им кажа, че те могат да бъдат нещо друго, с изключение на чистачи по улицата. Че децата им могат да се развиват в нашата страна, която ние обожаваме. Да им кажа, че ние не костваме 50 лв. и 3 кебапчета ", изясни Роксана желанието си за влизане в политиката.

И добави, че не го прави за пари или популярност, тъй като има постоянна кариера. А водачът на " МЕЧ " Радостин Василев съобщи, че Роксана има идея .

 

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР