Децата решха да прекарат новогодишните празници с приятелите си и

...
Децата решха да прекарат новогодишните празници с приятелите си и
Коментари Харесай

След 35 години брак съпругът ми реши да ме напусне. Какво да правя? Вече съм на 63 години

Децата решха да прекарат новогодишните празници с приятелите си и си потеглиха. Съпругът ми сподели, че би трябвало да отиде на гроба на родителите си. Повярвах и той отиде.

Седмица по-късно той към момента не се беше върнал вкъщи. Той се появи у дома на осмия ден и разгласи, че желае бракоразвод. Той съобщи, че на мястото, където отива, има човек, който ще го излекува. Оказа се, че неотдавна той е бил открит посредством обществените мрежи от дамата, която е обичал преди 40 години. Тя живее в същия град, от който са брачният партньор ми и сестра му. Затова той е решил да отиде при нея, като ми сподели, че желае да посети сестра си и да посети гроба на родителите си.

Той беше с нея няколко дни, евентуално се оплакваше от живота с мен. Тя му даде обещание, че ще показа с него своите пари, ще му даде колата си и ще го излекува от всичко! В подмяна тя се нуждаеше единствено от документ за нашия бракоразвод. Той самичък ми сподели всичко това и прекара още няколко часа в диалози за китайската обичайната медицина, която може да лекува всички заболявания и някогашната му нова обич има всички секрети на това лекарство.

Разбира се, не желаех елементарно да му дам бракоразвод. Освен това просто безочливо желаех да го поуча, без да мисля за възприятията си. Но той се оказа по-противен – самичък подаде молба за бракоразвод и подялба на имущество в съда. Скоро ме извикаха на разпит.

Не чаках да е подобен непрокопсаник. Съпругът написа в изказване, че не сме имали брачни връзки от 15 години, а през последните 5 години даже сме имали настрана домакинство. Написах в отговор, че не съм съгласна с всичко това.

Естествено разбирам, че брачният партньор ми е желал премеждие на остарели години. Но що за 67-годишна „ самодива “ е тази, която е решила да отнеме непознат мъж от фамилията?! Може би е поставила нещо в чая на брачна половинка ми. Тя даже няма нищо срещу, че той пие по 100 грама всеки ден, тъй като би трябвало да покаже, че е на негова страна. Е, аз съм неприятна, карам му се, не разрешавам му да пие толкоз доста с един бъбрек.

Няколко пъти го молих да промени решението си, само че нищо не оказва помощ. Какво да върша? Ние към този момент живеем на това място от 35 години и той е като неразделна част от мен. Не знам какво да върша, да го пусна или да му повлияя по някакъв метод посредством децата…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР