Те далеч не са образец за идеалното семейство, но въпреки

...
Те далеч не са образец за идеалното семейство, но въпреки
Коментари Харесай

Ще го познаете ли? Наследникът на Ричард Гиър за първи път с новото му семейство (Снимки)

Те надалеч не са пример за идеалното семейство, само че все пак наподобяват по-сплотени от всеки път. На аления килим в Кан артистът Ричард Гиър се появи за първи път със брачната половинка си Алехандра Силва и сина си Хоумър. Първородният му правоприемник от брака му с Кери Лоуъл, очевидно е доста предан на новото си семейство, щом одобри да се появи пред обществото.

Ричард неотдавна даде изявление, в което показа, че от време на време се тормози да излиза със брачната половинка си, тъй като зад тила им непрестанно се шушука поради разликата в годините им. Този път обаче двойката се радваше на овациите на публиката, както и на утвърждението на аудиторията, защото бяха подкрепени от най-големия наследник на артиста. Който гордо стоеше до мащехата си и татко си, без да се тормози за каквото и да било.


Актьорът показва много намерено любовта си към третата си брачна половинка, както и привързаността си към първородния си наследник. А най-любопитен беше фактът, че брачната половинка и синът му го придружаваха и по времето на формалното показване на кино лентата, дружно с целия актьорски състав. Което провокира подозрения, дали младият Хоумър Джеймс няма също упоритости за изяви в киното. И не е тръгнал по стъпките на известния си татко... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР