През последните няколко седмици усилено се говори за връзката на

...
През последните няколко седмици усилено се говори за връзката на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер изгони новото си гадже

През последните няколко седмици интензивно се приказва за връзката на Никол Шерцингер с някогашния ръгбист Том Евънс.

Той разяснява, че доста му харесва концепцията да се виждат като двойка, само че на този стадий тя е по-скоро невъзможна, тъй като цялото му внимание е ориентирано върху присъединяване му с неговата група в предаването X Factor, в което Шерцингер е жури.

Е, явно Том към този момент разполага с цялото време на света да се посвети на хипотетичната връзка с певицата, защото Никол не се поколеба да му бие шута от музикалното предаване.
 Никол Шерцингер, Том Евънс и той ли е новият мъж до певицата
С кого Никол размени Гришо

От един състезател на различен

Тя гласоподава против групата Try Star, в която Том Евънс взе участие и по този метод приключи присъединяване на момчетата в шоуто.

Според доста английски медии, измежду които и Daily Mail, Никол Шерцингер е взела това решение, с цел да избави връзката си със спортиста. Изданието се базира на неизвестен източник, който твърди, че Никол в действителност харесва Том и не желае връзките им да провокират смешки по техен адрес. Въпреки това отстраняването на момчетата от музикалното предаване се дължи и на обстоятелството, че при последната им изява групата с показа доста зле.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на Ное 24, 2019 в 12:12 PST

Mirror написа, че след фотосите на X Factor Никол и Том са се видели в нощен клуб в Лондон. Въпреки че не са отишли дружно, са прекарали няколко часа там. Как и защо са си говорили, единствено можем да гадаем. Само можем да допускаме и какви са точните подбуди, предиздвикали певицата да изгони приятеля си от предаването.
 Том Евънс, Никол Шерцингер и какво показа той за връзките им
Новият обичан на Никол приказва за връзката им

Какво застава посред им
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР