През последните няколко дни много световни звезди качиха свои колажи

...
През последните няколко дни много световни звезди качиха свои колажи
Коментари Харесай

#10yearchallenge – хит в социалните мрежи

През последните няколко дни доста международни звезди качиха свои колажи със фотоси в обществените мрежи. С тях те демонстрират по какъв начин са се трансформирали за 10-години. Предизвикателството бързо обиколи интернет и милиони хора от целия свят се включиха в него.

Въпреки че е основано за развлечение сред другари, доста хора откриха провокация в по този начин нареченото #10yearchallenge.

„ При мен това завръщане във времето провокира доста положителна сила. Писах си с доста остарели другари, беше много прелестно “, разяснява пред Bulgaria ON AIR инструкторът и съветник по спорт Мартин Гаджев, който също е разгласил собствен колаж.

„ Още през 2015 година разгласих в профила си фотография от 2005 година, предизвиквайки приятелите си да създадат същото. Тогава доста малко хора ми се вързаха, само че беше много занимателно “, показа телевизионната водеща Гери Дончева.

Оказва се, че въпросното предизвикателство не се нрави доста на звездите, които са с пластични интервенции или са се изменили много за толкоз години. Затова те не желаят да демонстрират фотоси с разликите. От друга страна не всички обичат да качват свои снимки и да споделят информация за персоналния си живот.

Гаджев разяснява още, че има персонална информация, която не би споделил в общественото пространство, само че на първо място не се крие и не се тормози от нещата, които разгласява.
„ Някои хора са скандални, сменят фризурите, цветовете на косата. Наистина имаше скандални изявления на половината ми обграждане от моделската сфера. И се нагледах на занимателни и хумористични неща “, сподели още Дончева.

До момента в предизвикването са се присъединили звезди като Дженифър Лопес, Мадона, Джъстин Балдони, Бизи Филипс, Кейтлин Дженър, Елизабет Банкс, Кейт Бекинсеил, Джанет Джексън и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР