Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си

...
Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли чакат първото си дете. Двойката заяви новината в четвъртък в Instagram. Двамата споделиха видеоклип, в който се вижда растящият стомах на Хейли Бийбър.

Те разгласиха и серия от фотоси, които демонстрират по какъв начин 30-годишният артист снима брачната половинка си, която е облечена в напълно бяла дантелена рокля. На една от фотосите се вижда по какъв начин Джъстин Бийбър с обич държи корема на Хейли.

Това ще бъде първото дете за двойката, която е подписа брак преди шест години.

През 2018 година Джъстин Бийбър разгласи на страницата си в Instagram, че двойката е сгодена, като написа: „ Хейли, аз съм толкоз влюбен във всичко в теб! Толкова съм предан на това да прекарам живота си, опознавайки всяка една част от теб, обичайки те търпеливо. Ти си любовта на живота ми. Не бих желал да го прекарам с никой различен ".

Само няколко месеца откакто оповестиха годежа си, двойката подписа брак скрито в нюйоркски съд. През 2019 година те се венчаха още веднъж на обилна гала със фамилията и приятелите си в първокласен курорт в Блъфтън, Южна Каролина.

„ Той е необикновен мъж и толкоз добър сътрудник, с който да преминеш през живота. Няма различен човек, с който бих желала да прекарам живота си, с изключение на с него. Аз съм късметлийка ", споделя Хейли Бийбър в изявление за Elle през 2020 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР