През последните месеци на няколко пъти международните медии разказваха истории

...
През последните месеци на няколко пъти международните медии разказваха истории
Коментари Харесай

Не правете тези 5 неща, ако не искате да ви свалят от самолета

През последните месеци на няколко пъти интернационалните медии разказваха истории за приземени самолети поради проблеми с пасажери. Вероятно не са доста хората, които са попадали в сходна обстановка, само че няма гаранция, че няма да ви се случи и на вас.
Работата на стюардите е да наблюдават дали всичко е наред по време на полета. Ако се стигне до изключителна обстановка обаче последното решение е на водача.
Стюардесата Анет Лонг, която има с 16 години опит, споделя пред Business Insider за няколко от нарушаванията, поради които пасажерът сигурно ще бъде свален от борда:
Ако сте пийнал
"Ако се опитате да се качите на самолета пийнал, сигурно ще пропуснете пътуването ", споделя Лонг.
Ако сте болен
"Днес няма никаква приемливост към хората, които желаят да се чакат на борда и са явно заболели. Тук можем да кажем за такива, които имат стомашни проблеми и повръщат, да вземем за пример ", изяснява още стюардесата.
Ако се държите нападателно с екипажа
"Показването на пренебрежение към член на екипажа, без значение дали приказваме за вербално или физическо такова, е едно огромно "не " за пасажера ", споделя Лонг. По нейните думи, в случай че това се случи още по време на бординга, сигурно този пасажер ще би трябвало да си хване идващия полет.
Ако стигнете до физическа разпра с някого
"В случай, че се стигне до физическа разпра най-вероятно самолетът ще бъде партерен ", изяснява стюардесата. Решението за това обаче се взема в пилотската кабина.
Ако се опитате да отворите вратата на самолета по време на полета
Реално вратата не може да бъде отворена до момента в който самолетът е във въздуха. Но даже някой да се опита да го направи, това ще му коства пътуването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР