През последните години зачестиха случаите на жени, които публично обявяват,

...
През последните години зачестиха случаите на жени, които публично обявяват,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски обвини фотограф в сексуално насилие

През последните години зачестиха случаите на дами, които обществено афишират, че са били жертва на полово принуждение.
 Ансел Елгорт и обвиняванията в полово принуждение към артиста
И този артист ли е полов принудител

Обвиненията към Ансел Елгорт

Вълната несъмнено се отприщи с обвиняванията против Роджър Ейлс и Харви Уейнстейн. От писмо на Емили Ратайковски за New York Magazine излиза наяве, че самата тя също е била жертва на полово принуждение.

Ратайковски споделя, че през 2012 година е взела присъединяване във фотосесия за списание Darius . За задачата на фотосите тя и фотографът Джонатън Ледър е трябвало да прекарат една нощ в фотоси, а моделът да бъде по долни дрехи.

на Сеп 15, 2020 в 12:26 PDT

В стаята е имало и гримьор, който обаче в един миг си е тръгнал. Малко непрофесионално, само че по време на фотосесията всички участници в нея са консумирали вино.

А когато Емили е останала сама с Ледър, той е изискал от нея да си смъкна бельото, с цел да снима няколко фотоси без него. Въпреки че се почувствала леко унизена, Ратайковски го е послушала, а за това е спомогнало и количеството алкохол, което е изпила преди този момент.

" Не помня да сме се целували, само че помня, че внезапно пръстите му влязоха в мен ". Емили Ратайковски споделя, че по-късно Джонатън Ледър се е държал с нея толкоз, че жестоко, че като че ли за първи път някои я допира.

на Авг 24, 2020 в 6:50 PDT

Заради болката, която е изпитвала, е съумяла да отблъсне Ледър. След това е заспала, а на сутринта си е тръгнала. По-късно фотосите, снимани по време на тази фотосесия са били оповестени от Ледър в книга, а Емили твърди, че той няма правото да ги употребява.
 Емили Ратайковски, фотосите ѝ по бански и краткотрайната татуировка, която си направи
Къде и какво си татуира Емили Ратайовски

Доста секси

Пред Fox News фотографът изрично отхвърля обвиняванията на Емили Ратайковски, че я е насилил полово.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР