През последните години се утвърди като водеща и предпочитана SAAS

...
Коментари Харесай

GombaShop – водещата SaaS платформa за онлайн търговия, обяви създаването на партньорска програма

През последните години се утвърди като водеща и желана SAAS ( " програмен продукт като услуга " ) ecommerce платформа на българския пазар. Към сегашния миг повече от 1800 онлайн магазина употребяват платформата за ръководство и създаване на интернет бизнес, което я трансформира в водач в сегмента.

Причината за този триумф се дължи на актуалното и елементарно за потребление от потребителите решение за електронна търговия, което тя предлага. Използвайки необятните благоприятни условия на софтуера, търговците могат да изградят изцяло работещ онлайн магазин и да стартират да продават своите артикули, без да губят ненужно време, старания и най-много средства. Това дава опция на бизнесмените да разпределят финансовите си запаси доста по-ефективно, насочвайки огромна част от тях в посока маркетинг и реклама.

С цел да обезпечи спомагателни услуги за търговците, с които да помогне тяхното развиване, GombaShop започва партньорска стратегия, която ще покрие разнообразни области, свързани с електронната търговия - цифров маркетинг, продуктова снимка, юридически и счетоводни услуги, дизайн, фулфилмънт и други
" Нашата цел постоянно е била да подкрепяме дребния и междинния бизнес, предоставяйки оптимално ефикасни решения за продажба онлайн, само че също по този начин партнирайки си с цялата екосистема от компании, работещи в региона на услугите, свързани с електронна търговия ". Какво съставлява партньорската стратегия на GombaShop
" Нашата съществена цел е да подкрепяме дребния и междинния бизнес, предоставяйки оптимално ефикасни решения за продажба онлайн. Преди повече от 6 години стартира да постанова SaaS модела в България. Днес е време да надградим този модел и да помислим за спомагателни благоприятни условия, които биха представлявали интерес за нашите клиенти. Разработката на работеща, лесна за прилагане и комфортна платформа за електронна търговия постоянно е бил главен фокус за нас. Това остава непроменено и до през днешния ден. Разликата е, че от позицията на водач в този бранш отговорността към търговците е доста по-голяма, а условията на нашите клиенти - доста по-комплексни. Когато стартирахме, главното предизвикателство пред екипа ни беше да създадем SaaS решенията налични до оптимално доста хора. Днес задачата на компанията е обвързвана освен с това да даде опция за елементарен старт на продажбите в интернет, само че и да оказва помощ на търговците, употребяващи платформата да бъдат все по-успешни в непрестанно разрастващата се и конкурентна среда на онлайн търговията, разяснява Георги Костов, един от създателите на GombaShop (на снимката).

Компаниите, участващи в партньорската стратегия, ще имат опция да оферират предпочитано своите услуги на всички клиенти на платформата, която от своя страна ще има ангажимент да им дава добра експозиция, да осведоми търговците за другите благоприятни условия и да спомага при реализиране на контакт и следваща връзка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР