През последните години разходите за живот се приближават до критична

...
През последните години разходите за живот се приближават до критична
Коментари Харесай

Моник Джеремая - жената, която дава под наем половината от леглото си на самотни непознати

През последните години разноските за живот се доближават до сериозна точка за доста от нас, което принуждава някои хора да бъдат доста изобретателни във връзка с облагите. Моник Джеремая е далновидна бизнес дама, която изкарва една добра сума, като дава чартърен половината от матрака си на непознати, търсещи на ниска цена сън. Жената назовава практиката " горещо легло " и споделя детайлностите в изявлението си с Bright Side.
 Пеги Джоунс - дамата, нападната от ястреб и змия по едно и също време
Жената, нападната от ястреб и змия по едно и също време

Една забавна история от Тексас

Моник Джеремая e от Куинсланд, Австралия. Доходите й понижават доста в избран миг от живота ѝ и тя търси метод по какъв начин да изкара спомагателни пари. Младата жена взема решение да даде чартърен половината от матрака си за атрактивните 631 $ на месец. Тя споделя, че това е " съвършеното решение " за тези, които се усещат самотни и небогати.

36-годишната Моник в действителност използва допълнителния си приход, с цел да възобнови кариерата си и основа мечтаната си компания Diversity Models. Сега тя има организация за модели, която наема дами с изящни форми на зрелост за разнообразни бизнеси. Първият клиент, който заплаща половината от леглото й, в действителност е някой, с който към този момент се познава.

Това в действителност ѝ оказва помощ да да започва и развие бизнеса си супер сполучливо. " Да бъдеш бизнесмен, до момента в който изграждаш компания, е самотно пътешестване, тъй че за какво да спиш самичък, когато можеш да спиш с приятел, с някой със същата дисциплинираност и блян, до момента в който вършиме пари в съня си? "
 Терезия Фишер - дамата, която похарчи хиляди за интервенции, с цел да удължи краката си с 14 см
Жената, която похарчи хиляди за интервенции, с цел да удължи краката си с 14 см

Съжалява ли за стореното

Жената твърди, че шерването на легло с чужд против възнаграждение може да се окаже бъдещето на притежателите на недвижими парцели, като прибавя: " Това е идеалният метод да спестите пари, да живеете просто и, несъмнено, да не сте сами. "

" Горещото легло " е чудесно за хора, които могат да се отделят прочувствено и да спят до различен човек по изцяло оправдателен и самостоятелен метод ", споделя Моник. Тя изяснява, че общата спалня е тъкмо като да живееш в стая с две кревати. Основната разлика е, че споделяме един матрак. " Това е тъкмо като шерване на стая с две кревати, само че вие спите единствено в едно легло дружно, тъй че несъмнено желаете огромно легло и доста място в стаята, с цел да си заслужава ", прибавя тя.
 Лиа Шъткивър - дамата със секси тяло, която е рекордьор на Гинес по скоростно ястие
Шампионката по скоростно ястие, която поддържа топ форма

Лиа Шъткивър има безчовечен вкус и е все по този начин секси

На въпрос дали не се тормози, че въпреки всичко ѝ се постанова да спи с чужд и то в едно легло, който на процедура може да реши да интимничи във всеки един миг, Моник отвръща, че няма съмнения, тъй като гледа да си " напише авансово домашното ", като изследва своя съквартирант толкоз добре, че да е сигурна, че може да му се довери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР