През последните години наред с повечето български филми, които излизат

...
През последните години наред с повечето български филми, които излизат
Коментари Харесай

Задава се нов български сериал

През последните години наред с множеството български филми, които излизат по кината, все по-често гледаме и родни сериали на дребния екран. И до момента в който през сегашния сезон Нова телевизия излъчва редом и, то от следващата година Българска национална телевизия възнамерява да ни прикове пред екраните с новата си продукция, която реализира в партньорство с " Мирамар филм ".
 Радина Боршош в
Хаос в кухнята – по какъв начин Радина Боршош стана Али от " Алея на славата "

Актрисата за присъединяване си в сериала, за приликите сред двете специалности и за скъпите уроци от Стефан Данаилов

Зад сериала " Тревожност " стои креативният екип на " Порталът ", минисериал на Българска национална телевизия от 2021 година Режисьор е Илиян Джевелеков, който е и съавтор на сюжета дружно с Матей Константинов, Емил Стефанов и Радослава Топалова.

Както предполага и заглавието на новия сериал, тематиката е сериозна, само че и наболяла за актуалното ни общество, а точно - психологичното здраве. Сюжетът се концентрира върху историите на хора, потърсили психотерапевтична помощ при двама лекари - доктор Манов, психоаналитик с интернационално самопризнание, както и брачната половинка му доктор Ясенова, експерт по детско-юношеска логика на психиката.
 Снимка 644574

Във всеки епизод феновете ще наблюдават по какъв начин се развива действието редом в двата кабинета на експертите, само че и по какъв начин се развиват връзките сред самите тях. Като доктор Манов ще забележим артиста Пенко Господинов, а като доктор Ясенова - Ана Пападопулу.
 Ана Пападопулу като доктор Ясенова

Ана Пападопулу като доктор Ясенова

В функциите на техни пациенти ще им партнират Ирмена Чичикова, Радена Вълканова, Петър Дочев, Боян Младенов, Цветан Пейчев, Никола Додов, Димитър Иванов - Капитана, Стефания Кочева, Ина Добрева, Елена Кабасакалова, Евелина Бибова и още артисти. Поддържащите функции на децата и младежите пък са поверени на девойки и момчета от разнообразни актьорски школи.
 Пенко Господинов като доктор Манов

Пенко Господинов като доктор Манов

Сериалът " Тревожност " има за цел да бъде меродавен и реален и залага най-вече на истории, които са въодушевени от действителни случаи. Продукцията също по този начин разполага с двама консултанти в лицето на психоаналитиците доктор Иван Игов и доктор Огнян Димов, а режисьорът Илиян Джевелеков неслучайно се захваща с тази тема. Преди да следва " Кинорежисура " в НАТФИЗ, той е учил логика на психиката в продължение на няколко семестъра и от дълго време е изкушен от нея.
 Маргарита Стойкова в “Диада ” - момичето, което завоюва “Златна роза ” за най-хубава актриса с първата си роля във филм
Момичето, което още на 19 завоюва премия за най-хубава актриса

Маргарита Стойкова за първата си основна роля в “Диада ” и сложния свят на младежите

В момента " Тревожност " е в развой на снимане, почнало от ноември, което ще продължи до края на февруари 2024 година Все още обаче не е ясно по кое време сериалът ще бъде излъчен по Българска национална телевизия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР