През последните години на Кевин Спейси му се налага да

...
През последните години на Кевин Спейси му се налага да
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Кевин Спейси за сексуално насилие

През последните години на Кевин Спейси му се постанова да води редица каузи, измежду които и такива за полово посягане и педофилия, в които е обвинен.

И наподобява, че скоро ще би трябвало още веднъж да се изправи пред съда, също във връзка повдигнати против него обвинявания за полово принуждение.

Този път артистът е обвинен по няколко разнообразни случая, като всички от тях са за полови похищения против трима мъже.

Обвиненията са свързани с два случая в Лондон през 2005 година, още два по-късно през 2008 година и последвал още един през 2013 година в Глостършир, западна Англия.
 Снимка 575621
 

Според лондонската полиция хипотетичните жертви от най-ранните произшествия би трябвало да са към този момент в 40-те си години. Двамата мъже, за които пък се твърди, че са забъркани в по-късните случаи от 2008 и 2013 година, в този момент са най-вероятно на към 30.

Доказателствата към този момент са били прегледани в хода на следствието. Спейси обаче сега не е във Англия и до момента в който не влезе в страната, няма по какъв начин обвиняванията да му бъдат публично повдигнати, написа CNN.

Все още не е и ясно дали ще би трябвало да бъде екстрадиран, ако откаже да се появи на острова. Очевидно е, че проблемите за актьора не престават да се натрупат, а надали и цялата правосъдна сага скоро ще откри своя край.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР