През последните години имахме щастието да гледаме Ема Стоун и

...
През последните години имахме щастието да гледаме Ема Стоун и
Коментари Харесай

Ема Стоун не може да си представи живота без Райън Гослинг

През последните години имахме щастието да гледаме Ема Стоун и Райън Гослинг дружно в цели три кино лентата . Покрай фотосите на „ Оглупели от обич “ (2011), „ Гангстерски отряд “ (2013) и най-много „ Ла Ла Ленд “ (2016), който донесе и на двамата номинации за „ Оскар “, актьорите очевидно са станали много близки другари, както се убеждаваме и от нежната половинка на тандема .

Ема Стоун участва на филмовия фестивал „ Телурид “ в Колорадо, където беше наградена със сребърен орден за досегашната си кариера , която включва над 40 заглавия. Сред въпросите, които последваха 25-минутна ретроспекция на функциите ѝ, беше подобен за сътрудника ѝ Райън Гослинг.

 Ема Стоун и Райън Гослинг Getty

Тя го назова „ безценен и прелестен другар “ и даже показа: „ Не мога даже да си показва какъв би бил живота ми без Райън. “

За страдание, артистът не присъстваше на събитието, тъй като се наложи да почете подновяването на сватбените обети на своята майка и нейния брачен партньор. Това обаче не попречи на 29-годишната актриса да го похвали и изясни какво е да играеш дружно с Гослинг:

„ Той е доста специфичен. Толкова е надарен и е ужасно да работиш с него, тъй като доста оказва помощ и се вълнува за цялостния развой. Той ме е научил доста на благотворителност. “

 Ема Стоун и Райън Гослинг Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР