През последните четири дни италианските лекари вече започнаха да говорят,

...
През последните четири дни италианските лекари вече започнаха да говорят,
Коментари Харесай

Бум на дом. насилие и психопроблеми в Италия заради изолацията, бг властта не дава за душевно здраве - slava.bg

През последните четири дни италианските лекари към този момент започнаха да приказват, в това число по първи канал на държавната телевизия РАИ за огромните психологични проблеми, които провокира изолацията поради ковид. България от 10 години е понижила под санитарния най-малко парите за психологично здраве, което непрестанно приказват, в случай че им се даде думата родните експерти.

В Италия към този момент има много случаи на домашно принуждение, откакто доста фамилии, които поддържат мъчно салдото вкъщи, бяха принудени да се затворят за дълго време дни наред у дома. Истанбулската спогодба, както може да се чака, не оказва помощ.
Психолозите чакат и „ зараза “ от психологични проблеми заради изолацията. Още повече, сега сме в сезона, при който тези болести доближават пика си на изяви.

По публични данни, оповестени в предаването Порта а врата на РАИ 1, 20% от италианското население – над 12 милиона души, използват разнообразни успокоителни и други лекарства за душeвността.

Средно за света този % се движи към 10 на 100 – т.е. подхожда на нещо като 700 000 души в България.
Известно е, че дефицитът на витамин Д с натурален източник слънцето, който е отличен имунизатор, в действителност мощно вреди на предпазването на организма от болести, в това число от вида на ковид.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР