През последните 24 часа здравните специалисти в САЩ са регистрирали

...
През последните 24 часа здравните специалисти в САЩ са регистрирали
Коментари Харесай

Над 1 милион случая на коронавирус за ден в САЩ, абсолютен антирекорд

През последните 24 часа здравните експерти в Съединени американски щати са записали над 1 милион случая на ковид, защото вариантът Омикрон се популяризира там от ден на ден. Това е най-големият брой за ден от началото на пандемията, съгласно данните на университета " Джонс Хопкинс ", който прави преброяването въз основа на данните на федералните и локалните управляващи.

Предишният антирекорд беше подложен в последния ден на декември, когато здравните чиновници откриха към 590 000 случая на ковид.
Откриха нов вид на ковид във Франция
Нов вид на ковид е открит в Южна Франция. Това заяви електронната версия на австрийския вестник Heute. Изданието отбелязва...
Прочети повече
Публикуваните данни може да не отразяват действителната обстановка, защото доста американци се изследват за ковид вкъщи и не оповестяват резултатите на водещите статистически организации, отбелязва Блумбърг.

От началото на пандемията до момента в Съединени американски щати са открити над 56 милиона случая на ковид, а повече от 820 000 души са умряли от заболяването. Рязкото увеличение на заболеваемостта в Съединени американски щати през декември докара до анулация на полети, затваряне на учебни заведения и офиси, претъпканост в лечебните заведения и нарушение на веригите за доставки.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР