През последните 24 часа бяхме свидетели на един синхронизиран дует

...
През последните 24 часа бяхме свидетели на един синхронизиран дует
Коментари Харесай

ПП отвърна на Борисов и Радев: В синхронизиран дует са

През последните 24 часа бяхме очевидци на един синхронизиран дует сред президента и Бойко Борисов. С тези думи Асен Василев отговори посредством медиите на Румен Радев, който съобщи, че е било неточност да се доверява на Политическа партия и се усеща измамен, откакто от своя страна съпредседателят на партията го упрекна, че се е срещал с водача на ГЕРБ.

" Какво се случва би трябвало да попитате господин Радев. За неговите квалификации желая да прочета избрания на административния съд на София по дело 9421 със арбитър Луиза Христова, която е разгледала делото с лабораторията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ”, в което се показва, че липсват доказателства, че към 21 ноември дължимата държавна такса е импортирана. Това го е споделил съда. не го споделяме ние. Ако господин Радев има проблеми с Административния съд – дано и тях назова шарлатани ", уточни Василев, представен от Нова тв.

Той уточни, че последните 24 часа сме били очевидци на един " синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не изненадва българските жители ”. " Мисля, че това стана явно и за слепите. По отношение на ветото на Изборния кодекс – в случай че президентът наложи несъгласие, и в случай че господин Борисов не се разсъни с друга концепция и поддържа ветото – това значи, че няма да има промени в закона за изборите. Как ще реагираме ще решим на Изпълнителен съвет на Политическа партия. Но, имайки поради какъв брой постоянно ГЕРБ си сменят мнението, съм песимистичен. Но в случай че това се случи, това значи, че през последните три седмици Народното събрание е въртял безусловно безсмислено едни безкрайни съвещания, вместо да приемем значими закони, които можеха да оказват помощ за Шенген ”, безапелационен е Василев.

Съпредседателят на Политическа партия акцентира, че не е получил покана за диалог от страна на номинирания за министър председател от ГЕРБ професор Николай Габровски. " Ние към този момент организирахме диалог с ГЕРБ, на който ясно декларирахме кои са 16-те политики, които бихме подкрепили, без значение дали са ги предложили те или някой различен ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР