През октомври след цяла година показване на чувства и любов,

...
През октомври след цяла година показване на чувства и любов,
Коментари Харесай

Селена Гомез обясни защо се върна при Джъстин Бийбър

През октомври след цяла година проявление на усеща и обич, Селена Гомез ни изненада с раздялата си с The Weeknd. Певицата се върна при някогашния си другар Джъстин Бийбър и повече от месец отхвърляше да разяснява тези вести. За пръв път тя разкри малко повече към любовния си живот за списание " Билборд ", представено от Elle.

" Аз съм на 25. Не на 18, 19 или 20. Оценявам хора, които в действителност са ми повлияли. Просто, преди някои неща се объркаха. Но това не значи, че към този момент другият не ни интересува и не ни е грижа за него ", споделя Селена. Тя отговори на въпроса за аргументите за подновяването на връзките си с Бийбър. " Повярвайте ми, хората надуват тази история доста повече, в сравнение с в действителност би трябвало. Това е единствено моят живот. Мисля, че същинското определение за любовта излиза отвън всевъзможни рамки ", добави Гомес.

По думите на Селена, с The Weeknd, с който имаше връзка от началото на годината, съумяват да се разделят като приятелите. " Горда съм, че има такова другарство сред мен и него. Наистина не съм преживявала нещо сходно в живота си. Ние приключихме връзката си като най-хубави другари и това е откровено. Все още ни е грижа един за различен ", споделя тя в изявлението.

Интересното е, че неотдавна The Weeknd отстрани от Instagram всичките си фотоси със Селена и спря да следва профила й.

Припомняме, че Селена и Джъстин се срещат, когато той е на 16 години, а тя на 18. Година по-късно двойката се разделя. Няколко пъти се пробват да възобновят взаимоотношенията си, само че през 2015 година оповестиха решението, че дефинитивно не са дружно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР