Необикновен пастор, популярен в Съединените щати. Дейв Ходжис е основател

...
Необикновен пастор, популярен в Съединените щати. Дейв Ходжис е основател
Коментари Харесай

Пастор създаде нова църква с канабис и халюциногенни гъби

Необикновен свещеник, известен в Съединените щати. Дейв Ходжис е създател на черква, която няма нищо общо с религиозните храмове, които познавате, съобщи NOVA.

Канабисът и халюциногеннитe гъби са неговата вяра. Доколко законна, обаче, е тази черква?

Дейв Ходжис постоянно има проблеми със закона в Калифорния. Той е уверен, че следеното приемане на микродози от тези субстанции може да се употребява като инструмент на духовно израстване. Според него някои психиделици могат да бъдат ефикасни в битката с избрани зависимости.

В някои щати използването на тези субстанции за медицински и развлекателни цели е позволено.

„ Аз съм създател на църквата на амброзията. То се случи ненадейно и стигна надалеч. Правя много революционни опити, свързани с дозата на халюциногенни гъби, при които човек има чувството, че напуща тялото си. Веднъж по време на подобен сеанс попаднах в Рая, Ада и всичко сред тях и най-после с озовах на място с чиста светлина ”, споделя Дейв Ходжис.

Той прибавя, че дава на хората, които идват в църквата достъп до тайнствата, които им разрешават да преживеят персонално прояснение. „ Църквата провежда събития, на които обсъждаме работата, която аз и други хора вършим ”, прибавя той.

 Дейв Ходжис - пророкът на магическите гъби, попаднал в Рая и Ада
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР