През октомври 2018 г. по кината се завъртя първият самостоятелен

...
През октомври 2018 г. по кината се завъртя първият самостоятелен
Коментари Харесай

Венъм 2, Анди Съркис, Том Харди и кой ще режисира втория филм

През октомври 2018 година по кината се завъртя първият независим филм за един от най-големите съперници на Спайдърмен - Венъм.

В основната роля влезе неотразимият Том Харди и самоуверено твърдим, че се оправи чудесно. Още по-якото е, че е подписал контракт за още два кино лентата.

Феновете имаха някои забележки, само че те бяха ориентирани към режисьора Рубен Флайшър. Хубавото е, че самият той призна някои от грешките си.

В началото на тази година се появи информация, че Флайшър няма да режисира продължението на " Венъм " поради претрупания си график. Нещата не бяха сигурни, само че през последните седмици много се изписа за това, че Sony водят усилени договаряния с негови заместници.

Вече публично можем да каже, че " Венъм 2 " ще има нов режисьор и това е Анди Съркис. Познаваме го от актьорските му изяви във филмите за " Зората на планетата на маймуните " (2014 г.) и " Войната за планетата на маймуните " (2017 г.), както и в " Отмъстителите: Ерата на Ултрон " (2015 г.) и " Черната пантера " (2018 г.).

Режисирането също не му е непознато, само че там опитът му е надалеч по-оскъден. Съркис е режисирал Breathe (2017 г.) и Mowgli (2018 г.).

Определено можем да определим назначението на Анди Съркис като рисков ход за Sony, само че няма да съдим авансово. Във втория филм за Венъм дейностите ще се въртят към злодея Касиус Клей (Уди Харелсън), който е по прочут под псевдонима си Карнидж (Carnage).

От ComicBook допускат, че би било доста крепко, в случай че " Венъм 2 " приспособява историята от комикса " Maximum Carnage ". В него Венъм и Спайдърмен сплотяват сили, с цел да спрат Касиус Клей и неговата тайфа от убийци. Звучи ни много крепко, само че ще изчакаме, с цел да забележим дали ще се случи по този метод.

Междувременно се чака фотосите на втория филм да стартират в края на тази година, а по кината да го забележим през октомври 2020 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР