През нощта ще преобладава ясно, утре - предимно слънчево време,

...
През нощта ще преобладава ясно, утре - предимно слънчево време,
Коментари Харесай

Март ни посреща с капризно време, ще се редуват облаци и слънце

През нощта ще доминира ясно, на следващия ден - най-вече слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни след обяд. Вятърът ще е сдържан от запад-северозапад. По-късно след обяд ще отслабва.

Минималните температури ще са сред 1° и 6°, на обособени места в Югозападна България до минус 1° - минус 2°, оптималните най-вече сред 14° и 19°, предава Канал 3.

``
реклама

Атмосферното налягане ще се намалява, ще стане по-ниско от междинното за март.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, само че след обяд облачността ще се усили. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури на въздуха ще бъдат 13°-16°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа мощен, по билата - до плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

На места ще има и слаби валежи, най-вече от дъжд, в планините над 1800 м - от сняг. В Източна България вятърът ще се ориентира от изток-североизток и с него ще проникне леден въздух; на запад преди обяд вятърът ще е към момента северозападен, до сдържан.

Температурите още ще се намалят и утринните ще са най-вече сред минус 2° и 3°, а дневните – сред 5° и 10°, в северозападните региони, където вятърът още веднъж ще се обърне от запад, до 12°-13°.

Сутрешните температури ще са по-ниски, само че денем вятърът ще се ориентира от югозапад и ще стартира бързо стопляне. Максимални температури - най-вече сред 13° и 18°.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР