През нощта ще бъде ясно, в повечето райони - почти

...
През нощта ще бъде ясно, в повечето райони - почти
Коментари Харесай

Вижте какво ще бъде времето на 13 септември

През нощта ще бъде ясно, в множеството региони - съвсем безшумно, заяви Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и едва ще се намали.
Утре ще бъде слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, в София - към 30°.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
В планините ще е слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 16°.
И в четвъртък дневните температури ще са високи, оптималните - сред 29° и 34°. Ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, изначало висока, само че след обяд над западната половина от страната ще се развие купеста и до среднощ на обособени места там ще превали и прегърми.
В петък сутринта вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската низина за малко ще е сдържан, само че до вечерта ще се обърне от североизток. Ще стартира постепенно намаляване на температурите. Облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е по-често забележителна и тук-там от северозапад на югоизток ще има превалявания и гръмотевици. Условия за по-интензивни феномени ще има в североизточните региони. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР