През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.

...
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно.
Коментари Харесай

Утре ще преобладава слънчево време

 През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Повече облаци ще има над югоизточните региони, съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в Североизточна България до сдържан юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са сред 0° и 5°. Утре ще доминира слънчево време.

Около и след обяд облачността ще се усили, по-значителна ще е над югоизточната половина от страната, където тук-там ще превали дъжд. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан юг-югозападен вятър, който след обяд в Северозападна България ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 17°. 

Над планините преди обяд облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна и на доста места ще превали слаб дъжд, над 2000 м – слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често забележителна и на доста места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Температурите на въздуха ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР