През ноември Yettel предлага ексклузивна оферта на сайта си за

...
През ноември Yettel предлага ексклузивна оферта на сайта си за
Коментари Харесай

Yettel пуска ексклузивна отстъпка от 100 лв. за екологичния смартфон NOKIA G60 на сайта си

През ноември Yettel предлага извънредна оферта на уеб страницата си за един от най-новите смарт телефони на Nokia, основани с грижа за природата. Eкологичният NOKIA G60 5G 128GB идва с тил и рамка от устойчиви материали, специфична условия за поддръжка от производителя за по-дълъг живот и до края на месеца може да бъде взет в брой със 100 лева отстъпка единствено през електронния магазин нa телекома.

NOKIA G60 e направен с тил от 100% и рамка от 60% рециклирана пластмаса. Моделът на процедура е първият смарт телефон от G-серията с дългоденствие, особено за по-високия клас устройства от X-серията на марката. За да насърчи по-дългото прилагане на телефона за икономисване на естествени запаси, производителят поема ангажимент за 3 актуализации на Android OS, 3 години месечни актуализации на сигурността и 3-годишна гаранция.

Смартфонът е оборудван с 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 695 за усъвършенстване на капацитета на 5G. Тази първокласна мобилна платформа обезпечава бърза и устойчива на времето успеваемост, идеална за осъществяване на всичко в придвижване. Съдържанието оживява на 6,58 ” FHD+ екран екран с бляскавост до 400 нита и съответствие на страните 20:9, подсигурен със здравината на Corning® Gorilla® Glass 5. Честотата на освежаване е 120Hz, с която чувството при приплъзване и плъзгане е без никакво раздробяване.

По отношение на снимането NOKIA 60G надминава упованията за своя клас с помощта на най-хубавите технологии на Nokia за камера с изкуствен интелект до момента. Апаратът е с 50 MP тройна камера с ултра широкоформатните функционалности Capture Fusion, Dark Vision и AI Portraits за още повече наличие за шерване денем и през нощта. Селфи камерата е 8 MP.

NOKIA G60 разполага с алтернатива за бързо зареждане с 20W и двудневен живот на 4500 mAh батерията, която също е основана с грижа за природата и има обезпечени 800 цикъла на зареждане.

Стандартната цена на NOKIA G60 5G 128GB е 379,99 лева в брой с контракт за 2 години и проект Тотал Макс 55.99 или на погашение за 18,99 лева на месец за 24 месеца. До края на ноември обаче потребителите могат да го вземат със 100 лева отстъпка от цената в брой от онлайн магазина на Yettel с промокод NATURE.

Всеки месец Yettel предлага специфични предложения в електронния си магазин за феновете на онлайн извършването на покупки. Потребителите могат да избират сред безвъзмездна доставка до адрес на територията на странатa или приемане в определен магазин на Yettel.

Повече за промоционалната оферта на NOKIA G60 5G 128GB можете да откриете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР