През ноември всеки втори водач в Монтанска област е бил

...
През ноември всеки втори водач в Монтанска област е бил
Коментари Харесай

Всеки втори водач в Монтанска област е глобен през ноември за превишена скорост

През ноември всеки втори лидер в Монтанска област е бил санкциониран поради превишена скорост . Според статистиката зародилите произшествия през въпросния месец са по-малко по отношение на тези през ноември 2022 година, предава „ БНР “.

В региона през ноември са били регистрирани 60 произшествия , от които 18 тежки с 23-ма потърпевши . Спрямо същия месец на миналата година произшествията са били с 15 повече, а ранените с 9 повече.

От пресцентъра на ОДМВР-Монтана прецизират, че през ноември и на тази, и на предходната година, няма починали на пътя .

През предишния месец служителите на реда са установили 2175 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата /ЗДвП/. Най-голям е броят на нарушаванията за превишена скорост, а формираните електронни фиша са 1184. 165 водачи са били глобени за неспазване на преимущество, знаци и сигнали, а 162-ама – за погрешно прекъсване и паркиране. През ноември по пътищата в Монтанска област са били хванати 10 водачи, използвали алкохол, 7 неправоспособни и един, който е карал под въздействието на опиати. При контрола на пътя са били санкционирани 8 водачи за прилагане на телефон по време на шофиране.

За обезпечаване сигурността на придвижване по пътищата са извършени 16 спецакции и 6 по метода „ широкообхватен надзор “, прибавят от монтанската полиция.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР