През миналата седмица видяхме първи кадри от новия филм на

...
През миналата седмица видяхме първи кадри от новия филм на
Коментари Харесай

Когато Анджелина смеси работата и личния си живот

През предходната седмица видяхме първи фрагменти от новия филм на Анджелина Джоли Maria. Снимките му текат сега, а той би трябвало да опише за последните години на оперната прима Мария Калас.
 Анджелина Джоли като Мария Калас в Maria - първи фотоси на актрисата като оперната певица
Анджелина Джоли е неузнаваема като Мария Калас

Ето какво знаем за Maria

48-годишната актриса наподобява в действителност преобразена като Калас. Но още по-голяма изненада са появяването на две от децата й по време на фотосите. В момента те текат на полуостров Пелопонес в Гърция, а Джоли е обградена от синовете си Мадокс на 22 и Пакс на 19 години.

Изглежда работата на Анджелина Джоли в киното в последните години се трансформира от ден на ден в. Пакс е работил като фотограф по кино лентата на майка си First They Killed My Father, както и като асистент-режисьор в друга нейна продукция - " Без кръв ".

Мадокс пък е бил продуцент на First They Killed My Father и е стажувал на снимачната площадка на " Край морето " - филмът от 2015 година, в който играят и двамата му родители, Анджелина Джоли и Брад Пит.

Снимките на Maria се чака да приключат в околните месеци. Режисьор на кино лентата за Мария Калас е Пабло Лараин, който се специализира в биографични филми за знакови дами от историята на 20 век - негови са " Джаки " за Джаки Кенеди с Натали Портмън и " Спенсър " за принцеса Даяна с Кристен Стюърт.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР