През миналата седмица родената в София холивудска актриса Нина Добрев

...
През миналата седмица родената в София холивудска актриса Нина Добрев
Коментари Харесай

Нина Добрев Пристига Тайно В България

През предходната седмица родената в София холивудска актриса Нина Добрев развесели обществената мрежа с познанията си по български език. Тя се включи в опит на списание „Венити Феър“, което ревизира по какъв начин звездата се оправя със сленга у нас.

В клипчето, оповестено от списанието, Нина изяснява смисъла на изрази като „Да бе, да бе“, „Мани, мани“, „Не ми прави селски номера“, „Брат“ и други Актрисата леко се затруднява с жаргонния идиом „Дреме ми на шапката“, както и със смисъла на думата кифла. В последния случай се постанова да й се изясни, че това са повърхностни девойки, чието главно занятие е да си вършат селфита.

Видеото провокира всеобщ интерес освен у нас и бе гледано от милиони хора по целия свят. Нина направи невероятна реклама на страната ни, освен това без да се постанова да й се заплаща от държавния бюджет, написа „Галерия“.

Оказва се, че звездата от „Дневниците на вампира“ се оправи сносно с нашия език, въпреки да бе явно, че има много пропуски. След края на видеото тя споделила с екипа, че възнамерява да посети България и към този момент търси междина за воаяжа  в натоварения си график. Тя щяла да дохвъри тайно, с цел да не провокира всеобщ интерес и да може умерено да се разноски из софийските улици.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР