През май тази година на голям екран ще се появи

...
През май тази година на голям екран ще се появи
Коментари Харесай

Ново анимационно приключение за Зак Галифианакис

През май тази година на огромен екран ще се появи дълго чаканата игрална версия на една от най-популярните анимации на Disney " Малката нимфа ". Колкото и разногласия да има към нетрадиционния метод, по който ще е показана русалката на Андерсен, ползата към кино лентата ще е неоспорим.
 Хали Бейли,
Новата Малка нимфа и битката й за пълноправие

Какво разкри Хали Бейли пред Variety

Междувременно научаваме, че и друга анимационна класика ще се снабди с игрална версия. " Лило и Стич " съумя да завоюва детските (и нашето) сърца през 2002 година с историята на малко момиченце, което се сприятелява с извънземно.

Историята се развива в Хавай, където живее дребната Лило. За да не е самичка, тя взима от подслон кучето Стич, което пък се оказва извънземно. Социалните държат под око Лило, а началниците на Стич чакат той да извърши задачата си на Земята - в тази обстановката двамата другари могат да разчитат само един на различен.

И по този начин - първото известно име в игралната версия е Зак Галифианакис. Той към този момент има опит с анимациите на Disney с " Бъгнатият Рон ", само че каква ще е ролята му в " Лило и Стич " не е ясно. Disney пък към този момент са почнали кастингите за ролята на дребната Лило, както и за сестра й.

Дийн Флетчър Кемп, който стои зад номинираната за Оскар анимация Marcel the Shell With Shoes On, ще бъде режисьор на игралния " Лило и Стич ". Очаква се филмът да излезе по Disney+, оповестяват от The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР