През март пазарът на дигитални активи стана свидетел на забележително

...
През март пазарът на дигитални активи стана свидетел на забележително
Коментари Харесай

Solana: Силен месец за алткойна – кога да очакваме скок до $500?

През март пазарът на цифрови активи стана очевидец на удивително показване от разнообразни активи, като Solana (SOL) се очерта като открояващо се показване, издигайки се с впечатляващите 40% и доближавайки се до нов връх за всички времена. Основният въпрос, който вълнува вложителите, обаче, е по кое време ще надмине решаващото равнище от $500?

Предишният рекорден връх на Solana от $259,97, реализиран през ноември 2021 година, в този момент стои в сянката на настоящата си цена от $185, преживявайки нищожен спад от по-малко от 1% през последните 24 часа. И въпреки всичко доближаването на техническите знаци и неговата поредна възходяща наклонност през последните седмици допуска капацитет за по-нататъшен подтик нагоре.

Въпреки че е при започване на годината, 2024 година се оказа интервал на напредък за пазара на цифрови активи, подсилен от скока на Биткойн до съвсем $74,000 и като цяло позитивни настроения на пазара. Сега вниманието е ориентирано към евентуалната траектория на разнообразни активи през идващите месеци.

Solana (SOL) се обрисува като един от най-интригуващите активи, като може да се похвали с 40% нарастване през март и да капацитет за скок към границата от $500. Въпреки че тази цел може да наподобява амбициозна поради настоящата му оценка под $190, Solana показва резистентност и инерция, които биха могли да я тласнат към нови върхове.

Подхранван от плама към меме монетите, Solana стана очевидец на скок в размера на своя децентрализираните тържища (DEX) тази година, като близо 6 милиона консуматори способстваха за неговия напредък. Активът доближи рекорден връх на 14 март, надхвърляйки 7.86 милиона по размер, поддържайки равнища над$6 милиона от този момент насам – забележителна смяна от края на декември.

Продължаващата фикс идея по меме монети не демонстрира признаци на намаляване и продължава да вдъхва оптимизъм за Solana, изключително в очакване на Биткойн халвинга. Някои платформи, като Changelly, даже предвидиха нов връх за всички времена за Solana преди събитието.

Блогът за прогнозиране на цените на Changelly предвижда , че Solana (SOL) евентуално ще надмине прага от $500 до края на април, поставяйки цел от $514 на 19 април, с леко нарастване до $516 до 22 април, единствено два дни след халвинг събитието.

Въпреки че сега активът е изправен пред опцията, с евентуално равнище на поддръжка от $167, възходящият подтик на промяна и консолидация може да проправи пътя за Solana да пробие своя връх за още веднъж.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР