През март Huawei бе домакин на голямо събитие в Китай,

...
През март Huawei бе домакин на голямо събитие в Китай,
Коментари Харесай

Очаква се устройствата Huawei MatePad Air, MateBook E и MateBook 2023 да бъдат пуснати този месец

През март Huawei бе хазаин на огромно събитие в Китай, по време на което показа разнообразни артикули. Сред тях бяха серията смарт телефони P60, MatePad 11 (2023) и безжичните слушалки FreeBuds 5. Последните отчети демонстрират, че компанията в този момент се готви да организира друго огромно събитие в родината си, с цел да разгласи обновената гама от устройства за 2023 година, която включва MatePad Air, MateBook E и MateBook.

Китайски типстър написа в Weibo, че Huawei се готви да бъде хазаин на събитие към 17 май, където ще показа няколко нови продукта. Марката може да показа новите MatePad Air, серия Watch 4, Matebook E 2023 и Matebook X Pro 2023. Все още обаче няма публично удостоверение за това.

Очаква се MatePad Air да бъде нов лек таблет от компанията. Huawei Central неотдавна видя устройството на уеб страница за узаконяване с номера DBY2-AL00, DBY2Z-AL00 и DBY2-W00. Говори се, че ще се предлага както с Wi-Fi, по този начин и с LTE разновидности и разполага с огромна батерия от 8200mAh.

Освен това, евентуално ще бъде показана и серията Watch 4, която би трябвало да включва Watch 4 и Watch 4 Pro. Говори се, че новите носими устройства ще бъдат направени от циркон и ще имат сателитна връзка.

Huawei MateBook E 2023 евентуално ще бъде правоприемник на последното устройство със същото име. Трансформиращият се преносим компютър беше пуснат на пазара през 2021 година с 12,6-инчов екран и грациозен дизайн. Той получава 11-то потомство Core i7 на Intel с Intel Iris X графика. Типстърът също загатна MateBook 2023, само че сега няма доста информация за него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР