През лятото сякаш сме по-склонни да експериментираме с маникюра, а

...
През лятото сякаш сме по-склонни да експериментираме с маникюра, а
Коментари Харесай

27 идеи за маникюр, с които да се откроим през август

През лятото като че ли сме по-склонни да опитвам с маникюра, а и като че ли трендовете са по-свежи, по-отличителни. А и имаме задоволително мотиви да го вършим поради дълго чаканите ваканции, летните празненства, сватбите и миговете край брега на морето. Сега е идеалното време да избършем праха от ярките цветове на ноктите, които сме крили през зимата, и да ги покрием с по-слънчеви нюанси, които подхождат на оптимизма на сезона.

Кои обаче са трендовете, от които може да се възползваме през август, с цел да бъде той по-пъстър и трогателен? Цитрусовите нюанси, които ни припомнят за свежи лимони или сочни праскови, са съвършени, изключително за морски завършения. Но пък си имаме и летни флорални претекстове, които могат да бъдат в синхрон с тези по красивите ни блузи, рокли и даже бански.

Barbiecore вълната продължава, тъй че няма по какъв начин да минем и без розово, даже и да го използваме единствено за пъстър френски маникюр, който продължава да бъде доста настоящ. Но пък при него може да използваме разнообразни тонове за всеки нокът, в случай че желаеме да го създадем още по-ефектен. Морските украшения, даже и на безцветна основа, пък ще прибавят своя искра и чувство за равнодушие, изключително в случай че към този момент сме се завърнали от почивката си.

И в случай че въпреки всичко не ви се носи нещо доста блестящо и крещящо, неутралният маникюр, който реализираме с бледите нюанси на бяло или бежово, също е измежду трендовете. А и лятото е сезонът на сватбите, тъй че минималистичните дизайни постоянно наподобяват добре. Освен това са изискан и толкоз лесни даже да ги реализираме сами.

 
28 хрумвания за маникюр в летните нюанси на синьото

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР