През изминалата вечер прагът на луксозното имението на Ергенът“ прекрачиха

...
През изминалата вечер прагът на луксозното имението на Ергенът“ прекрачиха
Коментари Харесай

Ето тази дама е аут от Ергенът

През миналата вечер прагът на първокласното имението на „ Ергенът “ прекрачиха още 13 завладяващи дами, копнеещи да срещнат любовта в лицето на предприемача Алек Младенов.

Към компанията на останалите девойки се причислиха шефката на заведение Магдалена Томова, психологът Ивелина Георгиева, HR специалистът Надежда Вишева, спортният управител в БФС Виктория Асенова, IT мениджърът Моника Страхилова, парфюмеристът Милена Соколова, учебният психолог Христиана Манова, юристът Силви Русева, графичният дизайнер Мария Чекмарьова, гримьорът и сценарист Криси Gorgeous, бизнес анализаторът Гълъбина Лилова, финансовият шеф в IT компания Кристина Добрева и мениджърът бизнес развитие Мими Стоянова.



Надежда Вишева

По време на запознанството си с Алек дамите съумяха да го изненадат с тениска на националния футболен тим с неговото име и рождена дата, особено основан за него парфюм, афиш на филм, в който той е основен воин, специфичен бизнес проект за това по какъв начин се печели сърце, покана за буйна бачата, песъчлив часовник, узряла алена слива и компас. Особено ефектни бяха появяванията на психоложката Ивелина, която влезе в имението с кон, и Мими, която дойде с булчински воал непосредствено след моминско празненство. Ангелските карти на юристката Силви пък предсказаха на Алек, че го чака сватба…



Сензацията на вечерта несъмнено бе „ кюстендилската Мадона “ Христиана, която безусловно съумя да вдигне градуса на настроението в имението с непринуденото си държание. То стана мотив за първи искри сред нея и Теа, с която през цялата вечер си разменяха хапливи мнения. Още в първите минути от запознанството си двете претендентки за сърцето на Алек демонстрираха, че изобщо не се харесват, а един от мотивите за конфликт посред им стана роклята на Валерия.



По време на коктейла Алек съумя да остане уединено с Виктория, която му призна, че се е записала в „ Ергенът “ единствено поради красивите му сини очи и усмивка, и с Надежда, която реши все още да не му споделя, че има наследник. Заветната Розова роза – знак на незабравимо първо усещане, отиде в ръцете на Маги. „ Ти ми направи безумно същинско и красиво усещане от момента, в който влезе. С голямо благополучие, възторг и любознание ще желая да изживявам още срещи с теб, в които да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб “, бяха думите на Алек, поднасяйки специфичната роза на Маги.



Вчера се организира и първата за сезона „ Церемония на Розата “, а Гълъбина бе тази, която не получи цвете от Алек и отпадна от конкуренцията за сърцето му вечно. „ В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, с изключение на голяма болежка “, не скри разочарованието си тя, откакто се сбогува с новия „ ерген “ на България. Зрителите към този момент могат да гледат изявлението на Наум Шопов с Гълъбина в новия епизод на цифровото продължение на „ Ергенът “ – „ След церемонията “.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР