През годините Facebook се е превърнал в своеобразен личен дневник

...
През годините Facebook се е превърнал в своеобразен личен дневник
Коментари Харесай

Как да видим историята си с приятел във Facebook

През годините Фейсбук се е трансформирал в самобитен персонален дневник и списък за мнозина. Социалната мрежа е и място за връзка с близки и другари, шерване на общи фотоси, клипове.

С времето може да се натрупат доста мемоари. Обикновено Фейсбук ни припомня за тях по време на избрани дати през годината, като общи събития, годишнини и така нататък Всъщност обаче можем когато и да е да прегледаме историята си в обществената мрежа с даден другар, отбелязва MakeUseOf.

За задачата би трябвало да отворим профила на дадения другар, като това може да стане както през уеб страницата на компютър, по този начин и през мобилното приложение на Фейсбук. След това би трябвало да се натисне бутонът с три хоризонтални точки, който се намира до бутона за изпращане на известие до приятеля. От появилото се меню би трябвало да се избере опцията See Friendship.

 

Тази функционалност работи единствено сред профили, които са „ другари “ във Фейсбук. И единствено тези два профила могат да видят общите мемоари за тях. Те не могат да бъдат обсъждани от други, в случай че един от двата профила не показа определени изявления и детайли на персоналната си стена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР