През февруари A1 предлага селекция от смарт часовници от водещи

...
През февруари A1 предлага селекция от смарт часовници от водещи
Коментари Харесай

А1 със специални намаления до 70% на избрани смарт часовници през февруари

През февруари A1 предлага селекция от смарт часовници от водещи производители като Samsung, Huawei и Xiaomi с до 70% понижение.

Моделите в промоционалната акция на А1 дават богат избор за консуматори с разнороден метод на живот и потребности.

С развиването на технологиите смарт часовниците се утвърдиха като едни от най-хубавите софтуерни помощници, които в същото време са моден аксесоар. Те оферират разнородни удобства за образуване на времето, следене на здравните индикатори, безконтактни заплащания и други

Флагманът Samsung Galaxy Watch5 Pro е съвършен избор за дейните хора, за които придвижването и спортът са се трансформирали в метод на живот. Смарт часовникът е оборудван с GPS следене на маршрута, което го прави доста подобаващ за фенове на катеренето и колоезденето. Той предлага най-голямата батерия измежду носимите устройства на Samsung.

Моделът включва благоприятни условия за премерване на съществени здравни индикатори като пулс, сатурация и ЕКГ. Допълнителната NFC функционалност разрешава осъществяването на лесни и сигурни заплащания на всички места и когато и да е. Цената на Samsung Galaxy Watch5 Pro в границите на промо акцията на А1 е понижена с до 100 лв. при заплащане в брой – 389,99 лв. и е 19,99 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.

Февруарската селекция на А1 включва и оферти от междинния клас на южнокорейския производител Samsung Galaxy Watch5. Той се предлага в два размера – 40 мм за дамите и 44 мм за господата. Моделът е оборудвани с по-здрав екран (AMOLED), предпазен от първокачествен сапфирен кристал, който е 1,6 пъти по-устойчив на надраскване.

Samsung Galaxy Watch5 40 мм се предлага с до 40% понижение – 149,99 лв. в брой или 7,99 лв. на месец с проект Unlimited Ultra. Цената на 44 мм модел е понижена с до 34% – 189,99 лв. в брой или 9,99 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.

Друго атрактивно предложение е моделът на Huawei Watch GT3 Pro, който съчетава изящна направа и висока функционалност. Смарт часовникът се предлага в два размера – 43 мм за дамите, с бяла кожена каишка, и 46 мм с титаниев корпус за господата. Huawei Watch GT3 Pro е с водоустойчивост до 30 метра, в това число в солена вода, и предлага специфичен режим за гмуркане.

Налични са и всички премиум функционалности, свързани с богатата екосистема на китайския софтуерен колос. А1 предлага Huawei Watch GT3 Pro 43 мм на погашение за 14,99 лв. на месец с проект Unlimited Ultra. Мъжкият модел (46 мм) също се предлага с до 100 лв. отстъпка или за 329,99 в брой или на погашение за 15,99 лeвa на месец с проект Unlimited Ultra.

Сред устройствата, включени в селекцията на А1 през февруари, е и наличният Xiaomi Watch S1, който не прави компромис с дизайна и функционалностите и поддържа Bluetooth диалози. Той е с корпус от неръждаема стомана, а 1,43-инчовият AMOLED екран е предпазен със сапфирено стъкло. Батерията устоя до 12 дни, а датчиците целодневно наблюдават основните здравни индикатори.

До края на февруари в границите на промоционалната акция на А1 са включени два разновидността – Xiaomi Watch S1 Active в синьо за 1,50 лв. на месец с проект Unlimited Ultra. Xiaomi Watch S1 се предлага в черно на цени от 1,99 лв. на месец с проект Unlimited Ultra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР