През днешния ден времето ще се задържи предимно облачно. Преди

...
През днешния ден времето ще се задържи предимно облачно. Преди
Коментари Харесай

Очакват ни валежи, възможни са градушки и гръмотевици

През днешния ден времето ще се задържи най-вече облачно. Преди обяд основно в Източна България, а след обяд на доста места ще има превалявания от дъжд, в Южна България и планинските региони ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Има условия за дребни градушки. Вятърът ще е слаб, в Източна България от изток, в Западна - най-вече от север. Максималните температури ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, основно в утринните часове с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 13°-15°. Температурата на морската вода е 12-14°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в крайните северни региони краткотрайно до 4 бала.

Над планините ще бъде най-вече облачно, преди обяд в доста региони ще е мъгливо. В утринните часове на обособени, а към и след обяд на доста места ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. Ще има и гръмотевична активност. Вятърът сутринта ще е най-вече от юг, до края на деня ще се ориентира от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР