През деня в неделя ще е предимно слънчево. Около обяд

...
През деня в неделя ще е предимно слънчево. Около обяд
Коментари Харесай

И днес като вчера: До обяд слънце, после - бури

През деня в неделя ще е най-вече слънчево. Около обяд над Източна и Централна България ще се образува купесто-дъждовна облачност тук-там, основно над тези региони, ще превали дъжд, съпроводен от гръмотевици. По-късно денем преваляванията ще обзет и западните региони от страната.Ще духа слаб до сдържан източен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 23° и 25°С

Времето в София

През нощта против неделя ще доминира раздрана облачност и превалявания не се чакат. Денят ще стартира със слънчево време. Следобед от изток облачността още веднъж ще се усили и тук-там ще превали и прегърми.

Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще са сред 10°С, а оптималните – до 22°С.

Времето в планините

До обяд чакаме чудесни условя за туризъм. Времето ще най-вече слънчево и топло.

Временни нараствания на облачността чакаме в следобедните часове и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб източен вятър, а по най-високите върхове до мощен от североизток. Максималната температура на 1200-1300 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 4°.

Времето по Черноморието

През нощта против неделя ще се задържи със раздрана облачност. След обяд и с краткотрайни нарастване на облачността, като тук-там по южното крайбрежие, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток. Максимални температури ще са сред 21-22°. Температурата на морската вода - 15-17°.

Времето на Балканите

И през идващите часове въздушната маса над полуострова ще остане постоянна в западните региони, до момента в който в източната половина от полуострова ще се развива купеста-дъждовна облачност. Значителни превалявания се чакат в Гърция

Температурите ще се покачват, предвиждат от Meteo Balkans.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР