През деня руските войски отблъснаха две атаки на Въоръжените сили

...
През деня руските войски отблъснаха две атаки на Въоръжените сили
Коментари Харесай

МО на Русия съобщи за отблъскването на две атаки на въоръжените сили на Украйна в района на Работин, Запорожка област

През деня съветските войски отблъснаха две офанзиви на Въоръжените сили на Украйна край село Работино, Запорожка област. Това сподели формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ В запорожското направление със самоотвержените дейности на съветските войски са отбити две противников офанзиви в региона на с. Работино, Запорожка област. Освен това жива мощ на съперника е изумена от огъня на армейската авиация и артилерия в регионите на с. селищата Марфопол, Работино и Луговское, Запорожка област “, ​​заяви още Игор Конашенков.

" В регионите на обитаемоте места Малодолинское и Черноморск, Одеска област, са унищожени хранилища с гориво за украинска военна техника. Унищожен е склад за муниции на 1-ва бригада със особено предопределение на Въоръжените сили на Украйна в региона на с. селището Волчанск, Харковска област “, ​​коментира Конашенков.

Конашенков означи още, че командно-наблюдателният пункт на батальона на 5-та бригада на Националната армия на Украйна е бил ударен край село Ямпол в Донецката национална република.

Според Конашенков оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните сили и артилерията на групите войски на въоръжените сили на Руската федерация денем са поразили 74 артилерийски единици на въоръжените сили на Украйна на огневи позиции, жива мощ и военна техника в 107 области.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР