През декември месец 2022 г., Венера ще ни насърчи да

...
През декември месец 2022 г., Венера ще ни насърчи да
Коментари Харесай

Прегръдка между Козирог и Венера през декември - любовта се свързва с парите

През декември месец 2022 година, Венера ще ни насърчи да влагаме в неща и отговорности, които са потребни или почтени. Това ще се дължи на прегръдката сред Козирог и Венера, обичта към поредност и одобряване. Сиреч става въпрос за свързване на любовта към парите, статуса и уважението. 

Към средата на месеца, последната четвърт Луна в Дева ще ни оказва помощ да се откажем от съвършенството. От това следва да си зададем въпросът: Каква е моята визия за привеждане в сходство? Освободете всяко безпокойствие по отношение на ваше пътешестване и се противопоставете на несъразмерния разбор. Има толкоз доста неща и евентуално ще би трябвало да измененията това, върху което работите, няколко пъти. Така че, не се хващайте нещото, което може да не го завършите.

На 20 декември 2022 година, Юпитер навлиза в Овен и ще даде явен знак, че е време да продължим напред. Юпитер ще бъде в Овен до 16 май 2023 година Тази сила ще ни разреши да се заредим с сила и да сме дейни. Юпитер се свързва със самоизследване и проучване на нашата еднаквост. Тук става въпрос за шанса, който създавате посредством деяние и старания. Следва въпрос: Дали сте подготвени да работите за себеразширяване? От друга страна, спорът или гневът станаха ли вашето кредо? Погледнете надълбоко в себе си, с цел да разберете за кого или защо се борите.

На 21-ви слънцето навлиза в Козирог, което отбелязва зимното слънцестоене, формалното начало на зимата. Това е късмет за нас да се нулираме и да стартираме нов сезон. Ето нашия късмет да почистим нещата преди новолунието. Сезонът на Козирозите ни учи, че подготовката за тъмните времена е значим за обезпечаване на оцеляване и дълготраен триумф. През това време следва да извършите това, което сте дали обещание, че ще извършите. Това е време да ревизирате делата си и по отношение на това, което сте споделили.

Хирон, златният врач, потегля непосредствено на 23-ти, с цел да се замислим не е ли време да стартираме да побеждаваме вместо да се жертваме. Като цяло тежки въпроси, които Хирон желае да зададем. През този интервал от декември е опция да се задълбочим и да забележим по какъв начин разпоредбите, по които живеем, са ни държали в иго.

Освен това, на 23-ти имаме новолуние в Козирог, което ни обезпечава база, с цел да преценим каква е цената, която следва да заплатим за идни наши решения. Задайте си следните въпроси: Готови ли сте да минете през съществени трансформации? Мечтите ви са могъщи и кои от тях можете да превърнете в действителност? Това новолуние е подтик да се ангажирате с това, което желаете да се визиите отсега нататък. Как се чувствате по отношение на силата, която имате сега? Какво сте подготвени да извършите, с цел да спечелите повече?

Според Д-р Ашраф Тадрос на 21 декември метеоритният поток Малка мечка ще осветява небето, а астероидът Урсиди също ще освети небесния свод, с цел да възвести божественото Рождество. Метеоритният дъжд приближаващ от Малката мечка ще се трансформира в звезда(Полярната звезда), която е повода за началото на Празненството, което ще дефилира от 17 декември до 25 декември, достигайки кулминационната точка през нощта на 21-ви до зората на 22-ри декември.

Впечатляващото е съвпадането на Луната с гигантската звезда Антарес (сърцето на скорпиона), която е алената гигантска звезда. На 22 декември Антарес - най-ярката звезда в съзвездието Скорпион ще огрее Земята, и този съвпад ще се вижда преди изгрев слънце в 5:45 сутринта този ден, до момента в който изчезне от интензивността на утринния здрач вследствие на изгрева.

В края на месеца ще имаме назадничав Меркурий в Козирог на 29-ти. Може да желаете да се отпуснете с обещанията за новогодишната нощ тази година. Вместо това работете върху това, което имате. Запазете това, което е потвърдено работещо, и изхвърлете останалото. Този назадничав цикъл ще ни накара да преосмислим разпоредбите на лични ни бизнес, отговорности и дисциплинираност. Нашите привички и работна нравственос подлежат на обзор. Това ще бъде добър миг за преправяне или основаване на бизнес проекти и за обмисляне на парцели, като завети или дарения.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР