През декември абонатите на ще могат да се насладят на

...
През декември абонатите на ще могат да се насладят на
Коментари Харесай

През декември акцентите в А1 Видеотека ще предложат забавления пред екрана за почитатели на разнообразни жанрове

През декември клиентите на ще могат да се насладят на разнородни кино заглавия. Селекцията в А1 Видеотека има всички предпоставки да притегли вниманието на фенове от всички възрасти пред телевизионния екран – като на кино, само че у дома.
Драматичният филм на ужасите „ Невидимия “ (2020) споделя за страховитите прекарвания на Сесилия Кас (Елизабет Мос), която съумява да избяга от клопката на нездравословна връзка с богатия и брилянтен академик Ейдриан Грифин. Зрителите на ще могат да проследят по какъв начин под прикритието на нощта тя се укрива благодарение на сестра си (Хариет Дайър), другар от детството (Алдис Ходж) и неговата дъщеря-тийнейджърка (Сторм Рийд).
 А1 става софтуерен сътрудник на Национална волейболна лига А1 става софтуерен сътрудник на Национална волейболна лига
А1 и Националната волейболна лига (НВЛ) подписаха съглашение за партньорство, с което телекомът става главен софтуерен сътрудник н...

Сред акцентите в селекцията на в последния месец на 2020-а година е и анимацията „ Бен 10 против вселената: Филмът “. Фантастичната история на Бен Тенисън е позната още от първия ТВ сериал, стартирал през 2005 година. Филмът от 2020 година идва при клиентите на Xplore TV с озвучаване на български език, тъй че и по-малките фенове ще могат да се забавляват с галактическите завършения на Бен.
За феновете на класиката и на сантименталните комедии селекцията на подчертава върху екранизацията от 2020 на романа на Джейн Остин - „ Емма. “ Героинята е богата, красива, интелигентна и озарява екрана с очарователния си и самостоятелен дух. Така Ема Уудхаус се трансформира в един от най-запомнящите се персонажи от непреходното творчество на Джейн Остин. Филмът е акомодация на едноименен типичен разказ, отдаден на загубата на надзор, откриването на идеалната половинка и извоюването на благополучен край. В основната роля е забележителната млада актриса Аня Тейлър-Джой (Вещицата, Стъкления), която без подозрение ще покори сърцата, както на почитателите на Джейн Остин, по този начин и на феновете, които за първи път откриват прелестната и неуморна Ема.

 Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични ограничения Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични ограничения
Новите краткотрайни ограничения, целящи ограничаване на разпространяването на ковид, които влизат в действие от петък, 27 ноември, няма да довед...
Независимо кой род избират феновете на могат да разчитат на първокачествено кино наличие с кристална картина и професионален превод и надписи. Те могат елементарно и комфортно да търсят измежду разнообразните заглавия във Видеотеката. Благодарение на AI с времето платформата се приспособява към техните желания и извежда на напред във времето персонализирани рекомендации съгласно техния усет. През 2020-а завоюва наградата в категория „ Интерактивна телевизия “ в влиятелния международен конкурс за нововъведения въз основата на изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР