През август Риана и A$AP Роки станаха родители за втори

...
През август Риана и A$AP Роки станаха родители за втори
Коментари Харесай

Риана отново изненада всички с името на бебето си

През август Риана и A$AP Роки станаха родители за повторно.  35-годишната поп звезда и 34-годишният рапър са посрещнали втория си наследник на 1 август в болница в Лос Анджелис, съгласно акта за раждане на бебето.

 риана Getty

Според документа, получен от The Blast в четвъртък, звездната двойка е кръстила сина си Риот Роуз Майерс.

Името може да е намек към песента „ Riot “ на A$AP, която излезе по-рано тази година, в която взе участие Фарел Уилямс. Самата дума „ riot “ в превод от британски значи „ протест “ , до момента в който презимето на бебето – „ rose “ – значи „ роза “.
                             

Двойката очевидно е решила да съблюдава традицията да употребява имена, започващи в буквата Р , откакто кръсти първия си наследник, роден през май 2022 година, РЗА Ателсън Майерс (RZA Athelston Mayers). Името на момченцето е жест на респект към продуцента и рапър RZA, водач на групата Wu-Tang Clan , чието същинско име е Робърт Фицджералд Дигс. То също по този начин е мигане към второто име на A$AP.
                             

" Риана обожава да бъде майка и това е най-голямото ѝ достижение в живота. Тя и A$AP постоянно са желали да усилят фамилията си и да имат още едно бебе дружно ", настояват близки до звездата, която към този момент има намерение да се уедини със фамилията си и да заобикаля обществените появи.

След като стана майка за пръв път, Риана показа фотоси на RZA седем месеца след раждането му . Предстои да забележим по кое време двойката ще реши да показа първи фотоси на своето второ бебе.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР