През април всеки превод в лева, извършен чрез мобилното банкиране

...
През април всеки превод в лева, извършен чрез мобилното банкиране
Коментари Харесай

ОББ дарява таксите за левови преводи през ОББ Мобайл

През април всеки превод в лв., осъществен посредством мобилното банкиране на ОББ, ще способства за битката с COVID-19
Обединена българска банка (ОББ) ще подари таксите си за левови преводи през мобилното банкиране ОББ Мобайл през целия месец април в интерес на битката с ковид. Целта на банката еда насърчи повече хора да останат по домовете си и да правят съществени банкови интервенции от у дома като опция на визитата в банков клон. ОББ ще подари събраната сума от такси за най-нуждаещите се лечебни заведения в страната.

„ Приемаме, че нашата роля за здравето и благоденствието на обществото в актуалната изключителна обстановка е двойно по-голяма. С подхванатите ограничения желаеме да засвидетелстваме безрезервна финансова поддръжка, само че също и предпочитание да помогнем на обществото доста по-бързо от предстоящото да се цифровизира. “, разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на KBC Груп в България.

С тези ограничения ОББ цели да стимулирапълноценното потребление на цифровите канали за банкови и финансови услуги при цялостно съблюдаване на условията за обществена отдалеченост, като в това време направи клиентите съпричастни към идеята за битка с COVID-19.

Мобилното банкиране ОББ Мобайл е профилирано приложение за мобилни устройства и в актуалната обстановка се явява подобаваща опция на визитата в банков клон. То предлага редица функционалности като заплащания по наем, лизинг, ипотека, битови сметки, превод към близки и другари, взимане на авансово утвърден заем. Сред интервенциите, до които клиентите имат достъп посредством мобилния телефон,са още издаване на дебитна карта, разсрочване на покупки с кредитни карти, както и приемане на информация за сметки, карти и транзакции в действително време.

Клиентите, които не са употребявали мобилното или онлайн банкирането на ОББ досега, би трябвало да се записват с ЕГН или потребителски номер в ОББ Онлайни по-късно да изтеглят мобилното приложение ОББ Мобайл от Гугъл Play или App Store. След въвеждане на потребителско име и ключова дума за достъп в онлайн банкирането, клиентът получава код за достъп на SMS. Последната стъпка е основаване на ПИН код и избор на метод на вход – с ПИН или с пръстов отпечатък.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР