През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти

...
През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти
Коментари Харесай

Графа с клубен концерт във Варна на 8 април

През април Влади Ампов – Графа ще изнесе клубни концерти във Варна (8 април), Лондон (10 април), Шумен (15 април) и София (16 април), оповестяват уредниците за Moreto.net.

Топ изпълнителят не е пял в Лондон и Шумен през последните години и почитателите му там ще чуят за първи път онлайн новата му стратегия.

Несъмнено Графа е артист, който подсигурява безкомпромисно прекарване на феновете на шоуто му, като непрестанно прибавя нови обичани шлагери и изненади в представянето им. Не е загадка, че през последните години той акцентира върху осъществяванията си на китара, които към този момент са наложителна част от концертите му.

Влади Ампов не стопира да основава музика, която публиката обича и пее дружно с него.

В края на февруари Графа показа новата си ария „ Утре още веднъж “, която към този момент три седмици е в Топ 3 на най-излъчваните български тракове в ефира. Сингълът е заглавна ария на новия сериал “Мен на ме мислете ”. „ Утре още веднъж “ звучи в три версии – истинска, акустична и ремикс на DJ Burlak, като всяка една от тях допира по друг метод меломаните.

Преди месец майсторът на концертите разгласи част от летните си дати. Този път феновете му ще се насладят на напълно акустична стратегия. Графа и бенда му към този момент репетират за нея и самият той споделя, че се получават красиви версии, които ще накарат публиката да танцува, да пее и да преживее богата палитра от страсти.

Първият концерт на Влади Ампов ще е в Античен спектакъл Пловдив на 11 юни, турнето продължава в Летен театър  Бургас на 16 юни, Летен спектакъл Варна – 15 юли, Летен спектакъл при Военен клуб, Русе – 16 септември. Билетите са към този момент в продажба и същинските почитатели бързат да купят своя пропуск за неповторимото лятно музикално прекарване с Графа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР