През април 2022 г. настъпва горещо новолуние в Овен –

...
През април 2022 г. настъпва горещо новолуние в Овен –
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще израснат в КАРИЕРАТА през април 2022

През април 2022 година настава горещо новолуние в Овен – знак за деяние и воля. Това значи, че първата част на месеца, а точно до 17-20 април (докато Меркурий и Слънцето ще бъдат в знака на решаващия Овен), ще бъде отдадена на персонални достижения. Между другото, в доста връзки личната ви егоцентричност ще ви помогне да постигнете задачата си, тъй че не се съдете строго поради усърдието си и за опита си да постигнете задачата си непременно – евентуално просто интуитивно разбирате, че в този момент си коства да вземете всичко в личните си ръце.

Впрочем тази сила на достиженията ще бъде настояща съвсем през цялото лято, до момента в който Юпитер – планетата на обществения разцвет – ще бъде в огнения Овен. Така че април ще се трансформира в месец подготовка преди идните победи! Датите 12, 16, 18, 24, 30 април ще бъдат изключително подобаващи за смели промени.

По традиция знакът Козирог е виновен за кариерата, а от 29 април до 8 октомври в Козирог се разпростира Плутон – планетата на смяната. Това ще бъде времето, когато Козирозите, Девите и Телците ще имат опцията да се развият професионално и да реализират крупни достижение. Ето за какво, в случай че принадлежите към един от тези знаци, бъдете сигурни, че вашето кариерно израстване към този момент ви чака, просто бъдете търпеливи.

Въпреки опциите, които се отварят за мнозина, 4 знака на зодиака ще преживеят сериозна смяна през април.
Лъв
Главните настоящи лица на април – Лъвовете – получават феноменална сила за достижения с помощта на Слънцето, което е в Овен, и на идното затъмнение в Телец /30 април/. Астрологически Телецът дава отговор за бранша на кариерата в наталната карта на Лъв, което значи, че на Лъва може да му се случат неочаквани промени в професионалната сфера. Те може да са свързани с ръководството на неговата компания, може да значат уволняване или незабавно покачване

Лъвове, очаквайте забавна оферта до началото на май – огромни интернационалните компании, издателства, търговски представителства и просветителни институции може да проявят сериозен интерес към вас.
Скорпион
2022 година е една от кармично най-трудните години за Скорпионите, тъй като в доста връзки животът ви се подрежда не съгласно вашите стремежи, а съгласно потребностите на другите. Следователно през април Скорпионите може да бъдат принудени да трансформират посоката на кариерното си развиване: да вземем за пример може да получите предложение да започнете консултантски бизнес, да сключите нов трудов контракт, да преминете към нов формат на връзка с клиенти.

Затъмнението в Телец – в знака на вашия двойник – може да донесе сериозна смяна в живота на вашия съпруг/съпруга. В резултат на това може ненадейно да решите да промените работата си.
Риби
През април 2022 година Рибите ги чака голямо покачване, за което даже не са мечтали. Планетите Юпитер и Нептун, обичайно виновни за вашия знак и знака на вашата кариера, са в съвпад в Риби! Това значи, че можете да бъдете назначени за началник, а напредването в кариерата ще бъде галактически огромно. Изчакайте помощта на авторитетен човек от вашето обграждане на 9 – 12 април – професионалният ви статус ще се усили доста с помощта на съответната рекомендация на почитан човек.

Хванете птицата Феникс за опашката - тя към този момент ви донесе съществени победи в кариерата!
Водолей 
Април и май 2022 година ще бъдат най-важните месеци за Водолеите, тъй като за тях ще настъпят проблеми в кариерата и в бранша на недвижимите парцели. Вероятно е професионалното ви израстване или преориентация да е подбудено от пренасяне или решение за закупуване на жилище. Най-вероятно на 30 април ще получите информация, обвързвана с кариерата ви, която ще ви принуди да измененията вектора на вашия професионален напредък.
Бъдете положителни! Сатурн, планетата на кармата, е във вашия знак, което значи, че заради покачване или претоварване със задания, може да ви се наложи да поемете по-големи отговорности.

Не отхвърляйте оферти за работа от огромни държавни корпорации – вашата планета Уран е в знака на Телец и дава обещание нарастване на приходите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР