През 2022 г. мрежата на Етериум (ETH) претърпя значителна трансформация

...
През 2022 г. мрежата на Етериум (ETH) претърпя значителна трансформация
Коментари Харесай

Цената на Етериум рязко падна – ще успее ли да се върне над $4,000 в следващите дни?

През 2022 година мрежата на Етериум (ETH) претърпя забележителна промяна с прекосяването от консенсусен механизъм за доказателство за работа (PoW) към модела за доказателство за залог (PoS).

Този преход докара до 99.95% понижение на потреблението на сила, утвърждавайки Етериум като водач в региона на устойчивостта в блокчейн бранша. Освен това преди няколко дни мрежата показа Dencun, актуализация, ориентирана към възстановяване на функционалността и продуктивността.

След този ъпгрейд обаче цената на Етериум ( ETH ) претърпя забележителен спад, като падна под психически значимия предел от $4,000. Въпреки неотдавнашния растеж, при който ETH надвиши $4,000, от този момент той се движи надолу дружно с по-широкия пазар на криптовалути.

Понастоящем ETH се търгува на цена от $3,690, отбелязвайки 5.7% спад в цената през последните 7 дни. Въпреки това, като втората по величина криптовалута по пазарна капитализация, ETH остава с впечатляващ растеж от 56% от началото на годината.

Предвиждайки придвижването на цената на Етериум през уикенда, крипто специалистите в Changelly предложиха, че цената може да доближи най-малко $3,857 и най-много $3,926, като междинната цена е $3,900.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР