През 2021 г. технологичният стартъп Nothing пусна първия си продукт,

...
През 2021 г. технологичният стартъп Nothing пусна първия си продукт,
Коментари Харесай

Изтекли изображения и характеристики на слушалките Nothing Ear преди пускането им на 22 март

През 2021 година софтуерният стартъп Nothing пусна първия си артикул, наименуван Nothing Ear (1), който закупи известност с неповторимия си транспарантен дизайн и включването на функционалността ANC. Сега компанията се готви да пусне идващия правоприемник, Nothing Ear (2), като проектите са това да се случи на 22 март. Въпреки това обаче промоционални материали и техническите характерности на безжичните слушалки се появиха онлайн.

Лийкът идва от Tech Outlook, базирайки се на информатора OnLeaks като източник. Докладът разкрива, че дизайнът на Nothing Ear (2) ще бъде сходен на предходните слушалки. Слушалките още веднъж ще имат полупрозрачен дизайн.

Отличаващото се тяло на самите слушалки и силиконовите накрайници за уши допускат по-добро захващане и по-лесно шумоизолиране. Виждат се вътрешните съставни елементи на слушалките поради транспарантния им дизайн. Кутийката за зареждане има същия дизайн, само че пък има бяло покритие и не можем да забележим всички нейни съставни елементи.

Според отчета, идните слушалки Nothing TWS ще запазят своите 11,6 мм драйвери. Всяка слушалка ще може да възпроизвежда тон до шест часа с едно зареждане, а кутията може да обезпечи до 36 часа живот на батериите. Кутийката също ще поддържа бързо зареждане и Qi безжично зареждане.

Твърди се, че Ear (2) са оборудвани с някои първокласни функционалности като Hybrid ANC (хибридно шумоизолиране), като това ще понижи оптимално фоновия звук. Новите слушалки ще тежат единствено 4,5 грама и ще са водоустойчиви, като имат сертифицирана отбрана IP54.

Има клюки, че слушалките Nothing ще разрешават свързване на две устройства по едно и също време и че ще оферират персонализирано интензивно шумоизолиране – то разрешава на потребителите да контролират силата на ANC съгласно желанията си. Освен това, посредством функционалността Advanced EQ потребителите ще могат да персонализират желанията си за всички звуци, които чуват.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР