През 2021 г. Деймиън Люис съобщи тъжната новина, че е

...
През 2021 г. Деймиън Люис съобщи тъжната новина, че е
Коментари Харесай

Коя е новата жена в живота на актьора Деймиън Люис

През 2021 година Деймиън Люис заяви тъжната вест, че е изгубил брачната половинка си Хелън Маккрори, позната от филмите за Хари Потър, след тежко заболяване. Двамата английски артисти са женени от 2007 година и имат две деца в тийнейджърска възраст: щерка Манон и наследник Гъливер.
 Топ 5 на най-неустоимите червенокоси мъже
Топ 5 на най-неустоимите червенокоси мъже

" Ефектът Ед Шийрън " се ускорява през годините

Но, както наподобява, 52-годишният Люис съумява бързо да се съвземе след случилото се и даже към този момент има нова обич в живота си.

Преди няколко дни, звездата от Homeland бе видян на плажа в Сен Тропе, предан на летни страсти и занимания в компанията на 44-годишната фронтдама на рок дуотоThe Kills - Алисън Мосхарт. Двамата се прегръщаха и целуваха, до момента в който пуваха в сините водите на океана.

Романтичното им взаимно пътешестване се случва малко повече от година, откакто двойката се появи за първи път обществено дружно на лятно празненство в Лондон. Тогава бяха снимани в общи фрагменти, на които демонстрираха физическа непосредственост.

Близки до двойката споделят, че се радват за връзката им. Дори майката на Мосхарт разяснява преди време пред Dail Mail, че " нямам нищо срещу " и в случай че щерка ѝ е щастлива и тя ще бъде щастлива. И посочи, че занапред ѝ следва да се срещне с Деймиън.

Почитайки починалата си брачна половинка в есе, написано за The Sunday Times през април, 2021 година, Люис назовава брачната половинка си Маккрори " брилянтен човек, прочут с добротата и щедростта си ".

" Поразена съм от нея ", искрено показа артистът. " Тя беше метеор в нашия живот. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР